/
Stappenplan

Stappenplan

Stappenplan

In 10 stappen naar mijn droombadkamer

  1. Maak een lijst van de wensen en de eisen van u en alle gezinsleden, en stel een budget vast.
  2. Meet nauwkeurig de beschikbare ruimte op of raadpleeg de bouwtekening.
  3. Kies een stijl die bij u past en maak samen met één van onze verkoopmedewerkers vrijblijvend een ontwerp voor uw badkamer. Neem altijd de maten of de bouwtekening mee! Als u dit op zaterdag of donderdagavond wil doen dan stellen wij het op prijs als u vooraf belt voor het maken van een afspraak.
  4. Maak een afspraak met onze installateur voor een vrijblijvende opname bij u thuis. U weet nu of alle ideeën uitvoerbaar zijn of dat er wellicht aanpassingen gedaan moeten worden aan het ontwerp.
  5. Er volgt een bespreking van de opname en een offerte voor de installatie.
  6. De verkoopmedewerker en u maken een definitief ontwerp van de badkamer, en u zoekt het sanitair, de tegels etc. uit.
  7. Nu volgt er een offerte voor het sanitair. U weet nu exact wat u kwijt zult zijn aan sanitair en aan de installatie. U hebt tot nog toe geen enkele verplichting!
  8. U kunt nu nog steeds wijzigingen aanbrengen in het ontwerp, kiezen voor ander sanitair en/of zaken toevoegen of weglaten. Slaap er dus gerust een nachtje over, het is geen kleine beslissing die u moet nemen. Valt de offerte toch nog te hoog uit voor uw budget neemt u dan contact op met onze verkoopmedewerkers en vraag om een goed alternatief. Zij weten als geen ander waar u op kunt besparen in het ontwerp. Uiteraard kunt u ook kiezen voor wat luxer mogelijkheden als de offerte nog ruimte laat in uw budget.
  9. Als u er helemaal uit bent en een definitieve keuze heeft gemaakt zet de verkoopmedewerker alle gekozen artikelen, de overeengekomen installatiewerkzaamheden en de afgesproken prijs op papier. Daarna maken wij afspraken met u over het tijdstip van de levering en de installatie. U weet dus ook in deze fase weer precies waar u aan toe bent.
  10. Dan volgt de installatie van uw nieuwe badkamer. Wij beloven u dat het eindresultaat uw stoutste dromen zal overtreffen. Onze installateurs staan garant voor perfectie in badkamerinstallatie!