Uw specialist in badkamers: Prestige Sanitair in Utrecht

Uw specialist in badkamers: Prestige Sanitair in Utrecht

Bent u benieuwd naar welke badkamers bij u passen? Dan is een bezoek aan Prestige Sanitair in Utrecht geen overbodige luxe, maar precies genoeg luxe! In uw eigen stijl en inrichting, met hoogwaardig sanitair, schitterende tegels, kranen en accessoires. Ook het hoge afwerkingsniveau maakt onze badkamers onderscheidend. Hiermee komt iedere nieuwe aankoop volledig tot zijn recht. Bekijk de prachtige voorbeelden op deze website, en in onze showroom te Utrecht.

Op zoek naar badkamers in Utrecht?

Alles voor de mooiste badkamers

Met een breed aanbod aan kwaliteitsmerken bieden wij u complete keuze. Bossini, Cosmic, Lacus, Gardenia, Q-Artz en RAF zijn slechts enkele merken die wij in Utrecht tentoonstellen in onze inspirerende showroom. Of het nu gaat om kranen, douches, baden, wastafels, meubelen, tegels of radiatoren. Iedere stijl is vertegenwoordigd: van modern tot klassiek. Ook krijgt u professioneel advies van ervaren medewerkers, die uw aankoop perfect laten aansluiten op uw smaak en situatie.

Hoogwaardige installatie van badkamers

De kwaliteit van badkamers is mede afhankelijk van de installatie. Zorgt het afwerkingsniveau voor een egale en effen oppervlak, dan heeft u een investering voor het leven. Een dergelijke installatie vereist vakkundigheid en ervaring. Ook daarom kiest u voor Prestige Sanitair, want onze installateurs bieden het hoogste afwerkingsniveau.

Scherpe offertes voor badkamers

Heeft u eenmaal uw stijl gevonden, dan stelt u met onze medewerker een ontwerp samen. Breng hiervoor de maten of bouwtekening van uw badkamer mee. Of maak een vrijblijvende afspraak voor een meting bij u thuis in Utrecht. Dit maakt ook duidelijk welke ideeën bij u mogelijk zijn en welke aanpassingen eventueel nodig zijn. In de offerte staan de kosten voor het sanitair en de eventuele installatie nauwkeurig opgenomen. Een vrijblijvende service die tot geen enkele verplichting leidt.