Badkamerwarenhuis van Utrecht

Het badkamerwarenhuis van Utrecht

Prestige Sanitair is het badkamerwarenhuis van Utrecht. Een plek waar stijl, kwaliteit en techniek gecombineerd worden in modieuze badkamers, allemaal in hun eigen aansprekende stijl. Waar houdt u van? Komt u tot rust in een strakke, moderne badkamer? Of juist in een sierlijke ruimte vol warme kleuren? In ons badkamerwarenhuis ontdekt u dit. Kom dus naar Prestige Sanitair in Utrecht.

Het badkamerwarenhuis van Utrecht bezoeken?

Gespecialiseerd badkamerwarenhuis

Wat maakt een winkel tot badkamerwarenhuis? Zeker: een breed aanbod, maar dan wel met overzicht. Dit overzicht wordt gecreëerd met verschillende opstellingen, en door het advies van ervaren medewerkers die uw wegwijs maken in het badkamerwarenhuis. Zij tonen u de mogelijkheden voor de vloertegels, wandtegels, kranen, plafonds, accessoires en het sanitair.

Wellness in een badkamerwarenhuis?

De badkamer neemt tegenwoordig een volwaardige plaats in binnen het huis. Niet langer is alleen de woon- of slaapkamer een plek om te ontspannen. Juist in uw badkamer kunt u tot uzelf komen, onder een weldadige douchestraal, in een riant ligbad of een uw eigen sauna. Ook de Sunshower is bijzonder: deze geeft zonlicht en infrarood licht af waardoor uw lichaam herstelt. Heerlijk. Ontdek deze en vele andere mogelijkheden in het badkamerwarenhuis van Utrecht: Prestige Sanitair.

Ons badkamerwarenhuis komt thuis

Tot onze service behoort het opstellen van een vrijblijvende offertes. Bezoekt u ons in Utrecht? Neem dan de maten of bouwtekening mee van uw badkamer. Of maak een afspraak met onze installateur bij u thuis. Zo weet u zeker of dat alle ideeën uitvoerbaar zijn en de metingen kloppen. Wij maken daarna een definitief ontwerp met daarin opgenomen het sanitair, de tegels, de kranen en alle andere producten. Geheel naar uw keuze en zonder verplichtingen.