De badkamerspecialist van Utrecht

De badkamerspecialist van Utrecht

De badkamerspecialist van Utrecht is Prestige Sanitair. Zoekt u stijl, kwaliteit en duurzaamheid, dan zoekt u het aanbod van onze winkel. Of u nu een geheel nieuwe badkamer zoekt, een badkamermeubel of speciaal sanitair. U vindt hier het beste. Verschillende kwaliteitsmerken in ons assortiment staan overzichtelijk en sfeervol opgesteld, zodat u inspiratie opdoet voor uw droombadkamer.

Contact opnemen met de badkamerspecialist van Utrecht?

Wat doet een badkamerspecialist?

Investeert u in een nieuwe badkamer, dan gaat u voor uw eigen stijl en comfort. Voor tegels, kleuren en meubelen die bij u passen. Een bezoek aan onze showroom in Utrecht is hiervoor leuk en nuttig; ons veelzijdige aanbod biedt genoeg keuze en een ervaren badkamerspecialist geeft u gericht advies.

Hoogwaardige en moderne showroom

U ontdekt bij ons de kranen, baden, douches, tegels, meubelen en accessoires van vele kwaliteitsmerken. Bijvoorbeeld Fornara & Maulini, Lacus, Bossini, Aurelia, La Fabbrica, Gardenia, Calibe, Intertop, Kermi, Vissani en Watergame. Ook is een innovatief product zoals de Sunshower het noemen waard: dit is een lichtpaneel in de douchecabine dat een prettig helend zon- en infrarood licht verspreidt.

Uw eigen badkamerspecialist in Utrecht

Net als u gaan wij voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij bieden u dan ook het allerhoogste afwerkingsniveau, zoals u op onze foto’s en in de showroom in Utrecht kunt zien. Vraag een vrijblijvende offerte aan van onze badkamerspecialist, of maak een afspraak bij u thuis voor een zorgvuldige meting. Zo wordt duidelijk al uw wensen haalbaar zijn, en welke aanpassingen eventueel nodig zijn.