/
Badkamer inspiratie

Badkamer-inspiratie bij Prestige Sanitair Utrecht

U doet het liefst inspiratie op voordat u uw badkamer in Utrecht aanschaft. U wilt immers dat alle kleuren, patronen en oppervlakten goed aanvoelen. Welke tegels, kranen en badmeubelen horen bij uw stijl? En wat zijn de moderne mogelijkheden op het gebied van douches, ligbaden, sauna’s en Wellness? Ontdek dit bij Prestige Sanitair in Utrecht. Onze inspiratie is de uwe: tussen onze vele bijzondere opstellingen vindt u precies wat u zoekt, dankzij vakkundig advies van specialisten.

Kwaliteitsmerken en producten

Allicht kent u de merken van moderne badkamers al: Cosmic, Lacus, Bossini, RAF, Gardenia en Q-Artz. En ook van andere merken etaleren wij prachtige kranen, wastafels, meubelen, baden, douches en tegels. Prestige Sanitair in Utrecht staat voor een breed, divers en scherp geprijsd aanbod dat er voor zorgt dat u geïnspireerd raakt, telkens weer.

Perfectie is onze inspiratie

Hoe fraai een kwaliteitsproduct ook is, de installatie hiervan bepaalt de uiteindelijke kwaliteit. Rechte lijnen, gladde randen en fraaie afwerkingen zorgen voor een badkamer vol als oase. Een plek waar u rust, ontspanning en inspiratie opdoet. Wij installeren onze badkamers op het allerhoogste afwerkingsniveau. Zoals u ook kunt zien op onze foto’s. En in onze showroom te Utrecht.

Prestige in actie

Heeft u eenmaal uw gedroomde badkamer samengesteld, dan stellen wij vrijblijvend het ontwerp op. Hiervoor levert u de maten of tekeningen aan. Of u maakt u een afspraak met onze installateur, voor een vrijblijvende meting die duidelijk maat wat er mogelijk is en wat uw nieuwe badkamer en installatie gaat kosten.