/
Complete badkamers utrecht

Complete badkamers bij Prestige Sanitair in Utrecht

Schitterende complete badkamers vindt u bij Prestige Sanitair en complete badkamers Utrecht, in een showroom vol inspirerende opstellingen. Hier zijn onze verschillende producten goed te zien, ervaren en vergelijken. U kiest uit strak en modern, klassiek en sierlijk of alles hier tussenin. Zo weet u straks precies welke tegels, kranen en meubelen passen bij uw eigen stijl. Bekijk de foto’s, of wees welkom in onze winkel in Utrecht.

Gespecialiseerd in complete badkamers

Bij het samenstellen van complete badkamers is veel mogelijk. Door het maken van de juiste combinaties creëert u voor de beste prijs unieke stijl en ruimte. Maar ook komt er ook een hoop kijken bij complete badkamers. Want wat zijn de praktische overwegingen? Welke tegels, kranen en meubelen passen bij elkaar? Laat uw budget hier ruimte voor? Wij denken met u mee en zetten onze jarenlange ervaring in voor het samenstellen van de perfecte complete badkamers. Met fraaie tegels van Gardenia, Aurelia, of La Fabbrica. Met kranen van Fornara & Maulini, Bossini of Lacus. Met een royale douche of chique ligbad van Calibe, Intertop, Kermi, Vissani of Watergame.

Professionele installaties in Utrecht

Met ons hoge afwerkingsniveau onderscheiden wij ons van andere badkamerspecialisten. Wilt u vele jarenlang onbekommerd genieten van uw heerlijke nieuwe badkamer? Dan zijn onvolkomenheden uit den boze. Kies daarom voor onze garantie: alle aansluitingen en afwerkingen worden perfect afgerond. Hierdoor komt uw aankoop volledig tot zijn recht en geniet u onbekommerd van uw luxe. Voor een geheel vrijblijvend goed advies bezoek onze sanitair winkel in Utrecht.

Complete badkamers, scherpe offertes

Onze offerte is geheel vrijblijvend. Hiervoor bieden wij u een flexibele service: of u bezoekt onze showroom voor een goeie badkamer inspiratie in Utrecht met uw afmetingen, tekeningen en wensen. Of u maakt een afspraak met onze installateur voor een professionele meting. Ter plaatse kan hij precies inschatten of uw wensen haalbaar zijn en welke aanpassingen eventueel nodig zijn. Heeft u eenmaal gekozen, dan krijgt u het definitieve ontwerp met daarin de prijs.