/
Badkamermeubels

Prachtige badkamermeubels bij Prestige Sanitair in Utrecht

Badkamermeubels zijn bepalend voor de sfeer van uw badkamer. Om een prettige en stijlvolle omgeving te creëren zoekt u daarom badkamermeubels in uw eigen kleur en afwerking. Kom hiervoor naar Prestige Sanitair en badkamers Utrecht, waar u een uitgebreid assortiment aan badkamermeubels vindt. In alle stijlen tussen klassiek en modern. Vergelijk ze en ontdek uw droombadkamer.

De badkamermeubel-specialist van Utrecht

Prestige Sanitair is zeer actief in Utrecht. Al jaren adviseren wij vanuit grote ervaring en stijlkennis. Ons afwisselende aanbod zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is om samen te stellen; met uiteenlopende typen kranen, tegels, sanitair en badkamermeubels. Deze kwaliteitsmerken installeren wij tevens voor een scherp tarief. Wilt u voor uw nieuwe badkamer inspiratie op doen bezoek dan onze showroom in Utrecht.

Onder de badkamermeubelen vindt u merken zoals Aqualineo Teak, Giquadro, Assenti, Balance, Linneatre, Marike, MOAB, Q-Artz en Rifra. In onze vernieuwde badkamer showroom ziet u ze in echte kamers, dus geen open opstellingen. Zo krijgt u inspiratie, maar hoeft u geen moeite te doen om een voorstelling te maken van een realistische situatie.

Professionele installatie van badkamermeubels

Het installeren van badkamermeubels vraagt om aandacht, technische kennis en oog voor detail. Alles moet immers perfect staan en hangen: kaarsrecht, aansluitend op elkaar en op precies de juiste hoogte. Dit duurzame resultaat verzorgt Prestige Sanitair in Utrecht met het hoogste afwerkingsniveau. Zoals u kunt zien in onze badkamerwarenhuis Utrecht en op deze website. Precies deze kwaliteit hebben en brengen wij in huis.