/
Design sanitair

Design sanitair

Wilt u dat uw badkamer een oase van rust en ontspanning wordt, kies dan voor design sanitair, geleverd en geplaatst door Prestige Sanitair. Wij bieden u de mogelijkheid om uw droombadkamer te realiseren. U kunt bij ons een geheel nieuwe badkamer laten vormgeven en plaatsen, maar het is ook mogelijk om design sanitair in uw bestaande badkamer te laten plaatsen. Prestige Sanitair biedt u de keuze uit design sanitair van nationale en internationale topmerken, waarbij ook de installatie met het grootste gevoel voor een zorgvuldige afwerking bij u thuis plaatsvindt.

Design sanitair, net dat beetje extra

De badkamer is de ruimte waar u uw dag begint en eindigt. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden om lekker tot rust te komen en uzelf te verwennen. Het helpt daarbij wel als u zich volop thuis voelt in uw badkamer en dat het sanitair geheel op uw smaak en behoeften aansluit. Dit kunt u bereiken met design sanitair, geleverd en geplaatst door Prestige Sanitair.

Als u echt optimaal wilt genieten van het verblijf in uw badkamer, is het op het gebied van vormgeving en functionaliteit de moeite waard om niet voor het standaardaanbod van de gemiddelde badkamerzaak te gaan, maar om te kiezen voor hoogwaardig design sanitair. Veel mensen beseffen niet in welke opzichten design sanitair zich onderscheidt van het standaardaanbod bij andere bedrijven. Deze mensen nodigen wij uit om onze showroom te bezoeken en zich op professionele wijze te laten adviseren door onze deskundige en klantvriendelijke medewerkers.

Levering, aanleg en afwerking van design sanitair

Hebt u uw oog laten vallen op bepaald design sanitair, wellicht na een bezoek aan onze showroom? Dan is het fijn om te weten dat ons ervaren montageteam de uiterste aandacht besteedt aan een zorgvuldige plaatsing en afwerking bij u thuis. Uw design sanitair kan nog zo mooi zijn, als de afwerking niet onberispelijk is doet dit alsnog afbreuk aan uw mooie badkamer. Ook op dit punt gaan wij verder dan de gemiddelde badkamerleverancier. Onze klanten verwachten perfectie op elk vlak, en wij zijn het bedrijf dat deze perfectie dan ook in alle opzichten levert.

Vragen of een bezoekje aan onze showroom brengen?

Wellicht hebt u nog vragen over het door ons aangeboden design sanitair of over onze werkwijze. U kunt altijd contact met ons opnemen, wij nemen rustig de tijd voor u. Wilt u ons hoogwaardige design sanitair met eigen ogen komen bekijken, bezoek dan onze showroom op de meubelboulevard in Utrecht. U vindt daar badkameropstellingen met design sanitair zoals u die thuis ook kunt verwachten, en onze medewerkers staan u bij met uitleg en advies. Vele klanten zijn razend enthousiast geworden na een bezoek aan onze luxe showroom, gevuld met design sanitair.

Met design sanitair van Prestige Sanitair realiseert u uw droombadkamer!