/
Design badkamers

Een unieke design badkamer van Prestige Sanitair

Een luxueus badkamer design? Kies voor de prestige van Prestige Sanitair. Bekijk onze verschillende kwaliteitsproducten en opstellingen. Of het nu gaat om tegels of sanitair, meubelen of accessoires. Onze producten vullen elkaar naadloos aan. Dit ziet en voelt u. Elke keer weer, als u uw badkamer betreedt, of onze showroom in Utrecht. Inspireer uzelf en ontdek uw droombadkamer. In uw eigen design.

Modern badkamer-design

De moderne designbadkamer is een plaats waarin u bijkomt en oplaadt. Door slimme ontwerpen en weldoordachte producten ontstaat ruimte, sfeer en eigenheid. En Wellness, door de masserende luxe van goede douchekoppen en ligbaden. Of de combinatie met Sunshower: een in de douchecabine ingebouwde lamp die een helend zon- en infraroodlicht afgeeft. Heerlijk om je aan op te warmen. Kom dit en andere design-elementen bekijken in onze showroom.

De afwerking: essentieel voor iedere design badkamer

Een badkamerdesign wordt in grote mate bepaald door het afwerkingsniveau. Hoe meer de afwerking strak en effen is, hoe meer en langer u geniet van uw nieuwe aankoop. Een dergelijke installatie vereist veel ervaring en vakkundigheid. Onze installateurs bezitten deze in ruime mate. Hiermee onderscheidt Prestige Sanitair zich van anderen. Het hoogste afwerkingsniveau ziet u op de foto’s en in onze winkel.

Eerlijke badkamer-designs

Ondanks de hoge kwaliteit van onze producten en diensten hanteren wij scherpe prijzen. Welk product u ook aanschaft, een badkamer van Prestige Sanitair is eerlijk geprijsd. Zie het bewijs: vraag een vrijblijvende offerte aan. Kies hiervoor eerst de juiste producten met ons uit en sta daarna versteld van de offerte. Of maak een afspraak voor een gratis meting bij u thuis.